Autófelvásárlás készpénzért azonnal

Készpénzért vásároljuk meg autóját azonnali kifizetéssel és adás-vételi szerződéskötéssel

Az ország bármely településén is lakjon, mi személyesen elmegyünk gépkocsijáért és helyben kifizetjük, amennyiben megegyezünk. Mivel a becsületes üzlet hívei vagyunk, ezért pár jó tanáccsal szolgálunk autóeladásához!

Mit ellenőrzünk egy használt autón vásárlás előtt?

Tévedés, a kilométeróra sokadrangú kérdés. Sokkal fontosabbak azok az apró jelek, melyek megmutatják, mennyire is volt használva a jármű. Ilyen jel az, hogy mennyire van kiülve a vezetőoldali ülés, milyen állapotban van a sebváltószoknya, mennyire kopott a kormány gumija, mennyire vannak elrongyolódva a biztonsági övek, és mennyire kopottak a pedálok. Ezek azok a pontok, amik sokat elmesélnek a gépjárműről: mennyit használták, visszatekerhették e a kilométerórát, stb.. Ezeket az autóalkatrészeket nem fogják kicserélni értékesítés előtt, mert többe kerülnének, mint az az összeg amennyivel többet fizetnének a kocsiért, ha hibátlan állapotban találnák azokat.

Mennyire gondozták az autót, kisteherautót?

Az a menő, vagy cool mostanában, ha azzal bizonyítjuk, hogy mennyi ér az autó, hogy például, milyen keveset futott, meg alig fogyaszt. Minket viszont sokkal jobban érdekel az, hogy az adott autó, kisteherautó milyen állapotban van. És ezt egy pillanat alatt le lehet venni. Ahogy feljebb is írtuk: csak tudni kell, mit kell nézni.

Te is imádtad az autódat?

Mi a fontos a vevőnek, aki egy kocsit akar venni? Hogy a kifizetett vételár mellett, ne kelljen már sokat költeni további szervizelésre. Miből derül az ki, hogy figyeltek rá? Ki van takarítva, az ülések nem foltosak, a műanyagok alig karcosak, az alváz, kipufogó nem rohad és a csomagtartó is rendben van. Fontos szempont, hogy hogyan tárolták a gépkocsit: garázsban állt e az autó, vagy télen, nyáron kint parkoltak vele az utcán. Ennek is számtalan apró jele van.

Műszaki átvizsgálás

Felmértük, hogy mennyire vigyáztak az autóra, milyen állapotban van. Most lássuk, mennyire működőképes! első lépés a kopó alkatrészek felmérése: meghallgatjuk a motort, megnézzük, hogy muzsikál a sebváltó, mennyire kopott a fék, a kuplungtárcsa. Bátran állíthatom, hogy több millió kilométer van már alattunk, így pár perces vezetésből is tudni fogjuk, hogy mi nem klappol, mi az ami cserére szorul. De úgy gondolom, ha mindenki, aki ennyi pénzt akar adni egy gépjárműért, mint amennyit mi, akkor Ő is kipróbálná kanyarban, erős fékezéskor, a használt autó gyorsulását.

Mindenképpen ajánlatot teszünk az autóra, mert szeretnénk megvenni!

Ahhoz, hogy valóban a legjobb árat adhassuk autójáért, kisteherautójáért végig kellett próbálnunk. Ennek az a másik oka, hogy mivel akkor is megvesszük a járművet, ha lejárt a forgalmija, törött, vagy hitellel terhelt, így igen sokat kockáztatunk. Ne feledjük: mi ingyen házhoz megyünk, így Önnek csak azt a kis időt kell az eladásra rászánnia, amíg mi átnézzük, kifizetjük készpénzben az árát és aláírjuk az adás-vételi szerződést.

Hívjon most, hogy akár még ma megvehessük kocsiját:

06-20/485-5377

Adja el nekünk autóját:

Mi a legjobb napi áron vesszük meg autóját.
Azonnal fizetünk, készpénzben.
Adás-vételi szerződést helyben aláírjuk.
Roncs, nem működő autókat is vásárolunk.
Az autó kora nem számít.
Minden márkával és típussal foglalkozunk.
Céges autókat is vásárolunk.
Keresünk kisteherautókat 3,5 t-ig.
Az Önnél vesszük át gépjárművét.
Hitel van az autóján? Nem probléma!
Lejárt a műszaki? Ez sem probléma.
Sérült, törött, motorhibás járműveket is keresünk.
Shadow
Slider

Ajánlatkérés

Nincs más dolga, csak küldje el autója típusát, életkorát és mennyit szeretne kapni érte. Csatoljon képeket az autóról és hamarosan hívni fogjuk!