Használt autó felvásárlás azonnal

Használt autóját azonnal kifizetjük készpénzben és az adás-vételi szerződést is a helyszínen aláírjuk!

Hívjon minket most, és már indulunk is megvenni autóját, kisteherautóját!

Azonnali készpénzes fizetés? Ilyen van a használtautó piacon?

Természetesen van! Hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy az adás-vétel minél előbb lezáruljon. Elmegyünk Önhöz az autóért, megvizsgáljuk, teszünk egy nagyon korrekt ajánlatot, ha Ön elfogadja, már fizetjük is készpénzben, majd aláírjuk a szerződést és elhozzuk az autót. Ennyi, nem kell ezt túlragozni!

Már nincs is gondja régi autójával!

Tényleg azonnali autóeladásról beszélnek? Akár 24 órán belül?

Nekünk is az az érdekünk, hogy minél előbb megvegyük a használtautóját és ne vacakoljunk vele. Ezért miután felvette velünk a kapcsolatot a lehető legrövidebb időn belül útra kelünk. Nem nézzük, hol lakik. Élhet Budapesten, Győrben, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden, Baján, Siófokon, Zalaegerszegen, Pécsett, Sopronban, Székesfehérváron, Tatán, vagy akár Szolnokon, Kiskunhalason. Mindegy, mi ahogy tudunk, már indulunk is. Hívjon nyugodtan, bármilyen autómárkát is szeretne eladni. Mi nem szakosodtunk sem Fordra, sem Opelre, sem Suzukira. Lehet az autója Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Seat, Saab, Volvo, Renault, Citroen, Lada, Dacia, Skoda vagy akár Porsche is. Mi elmegyünk érte.

És hogy mit értünk azonnali üzletkötésen?

Csak azt, hogy nem kell várnia a banki átutalásra, a postára vagy a futárra, mert a helyszínen készpénzben fizetünk. Régi gépjárműve (személyautó, kisteherautó) elszállítására sem kell várnia, mert ahogy kifizettük az árát és aláírtuk az adás-vételi szerződést, már szállítjuk is el. Ha minket hív, nem kell vacakolnia a hirdetésekkel, azzal, hogy állandóan vásárlójelölteknek mutogatja járművét, mert mi úgyis megvásároljuk. Ne feledje! Tőlünk a legjobb árat fogja kapni!

Milyen autót veszünk meg azonnal, készpénzért?

Márkafüggetlenül minden gépkocsira és kisteherautóra. Ahogy feljebb is írtuk, lehet Opel, Suzuki, Volkswagen, Skoda, Audi, Ford, BMW, Mercedes, Volvo, Saab, Seat, Porsche, Mini, Citroen, Renault, Dacia, Lada, Hyundai, vagy bármilyen más típus.

Megveesszük. ha törött, vagy lejárt a forgalmija. Ha hitellel terhelt, azt is meg tudjuk gyorsan oldani. Így aztán kétszeresen is jól jár: nagyon gyorsan pénzhez jut és megszabadul hitelétől.

Eladó autója vagy kisteherautója van?

Hívjon minket most! Kollegánk a 06-20/485-5377-es telefonszámon várja hívását. Ha inkább írna nekünk, azt is megteheti ajánlatkérő oldalunkon.

Adja el nekünk autóját:

Mi a legjobb napi áron vesszük meg autóját.
Azonnal fizetünk, készpénzben.
Adás-vételi szerződést helyben aláírjuk.
Roncs, nem működő autókat is vásárolunk.
Az autó kora nem számít.
Minden márkával és típussal foglalkozunk.
Céges autókat is vásárolunk.
Keresünk kisteherautókat 3,5 t-ig.
Az Önnél vesszük át gépjárművét.
Hitel van az autóján? Nem probléma!
Lejárt a műszaki? Ez sem probléma.
Sérült, törött, motorhibás járműveket is keresünk.
Shadow
Slider

Ajánlatkérés

Nincs más dolga, csak küldje el autója típusát, életkorát és mennyit szeretne kapni érte. Csatoljon képeket az autóról és hamarosan hívni fogjuk!