Használtautó felvásárlás Jász-Nagykun-Szolnok megyében készpénzért

Használt autó felvásárlás Szolnokon, Kisujjszálláson, Jászberényben, Tiszafüreden és a megyében mindenhol.

Lejárt a műszakija? Törött, sérült, hibás hitellel terhelt az autó? Azonnal megvesszük jó áron.

Hívjon minket és házhoz megyünk, hogy készpénzért azonnal megvásárolhassuk autóját!

Mivel cégünket hosszú távon szeretnénk működtetni, így a bizalom a legfontosabb számunkra. Szeretnénk, ha ajánlana minket ismerőseinek is, ezért a napi legjobb árat kínáljuk gépjárművéért, kisteherautójáért.

Önnek semmibe nem kerül, hogy megtudja, mennyiért vásárolnánk meg autóját. Főleg azért, mert akkor is megvesszük a kocsit, ha lejárt műszakija, törött, sérült, hibás. Ezért vagyunk autófelvásárlók!

Szakembereink személyesen mennek el megnézni a kocsit, ráadásul teljesen ingyen. Majd olyan ajánlatot tesznek, amit nem fog tudni visszautasítani. Nem véletlenül veszünk annyi autót Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon és vonzáskörzetében, Jászberényben, Törökszentmiklóson, Karcagon, Mezőtúron, Kisújszálláson és Tiszaföldváron is.

Akkor is minket hívjon, ha autóján hitel van, mert napok alatt elintézzük és utána készpénzben kifizetjük Önnek a megbeszélt összeget.

Szabadulna céges autójától, flottájától? Szerencsére fel vagyunk rá készülve, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy céges partnereink folyamatosan visszatérnek hozzánk, ha autóparkjukat frissíteni szeretnék és eladnák régi kisteherautójukat, kocsijukat.

Partnereink megtalálhatóak Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon és vonzáskörzetében, Jászberényben, Törökszentmiklóson, Karcagon, Mezőtúron, Kisújszálláson és Tiszaföldváron is.

Nem kell otthon várnia munkaidőben. Ha Önnek úgy jó, mi munkaidő után, vagy akár hétvégén is tudunk menni. Az Ön ideje nekünk is fontos, ezért már az első telefonhívásakor mondunk egy körübelüli árat autójára. Az autófelvásárlás így tisztességes szerintünk!

Használt autó felvásárlás Szolnokon kiszállással készpénzért is.

Ha legjobb árat szeretné autójáért, kisteherautójáért, akkor ne habozzon és hívjon minket most Jász-Nagykun-Szolnok megyéből!
Keressen meg minket, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi jelentkezünk Önnél egy visszautasíthatatlan ajánlatunkkal!

Hívjon most, és már mondjuk is ajánlatunk autójára:

06-20/485-5377

Adja el nekünk autóját:

Mi a legjobb napi áron vesszük meg autóját.
Azonnal fizetünk, készpénzben.
Adás-vételi szerződést helyben aláírjuk.
Roncs, nem működő autókat is vásárolunk.
Az autó kora nem számít.
Minden márkával és típussal foglalkozunk.
Céges autókat is vásárolunk.
Keresünk kisteherautókat 3,5 t-ig.
Az Önnél vesszük át gépjárművét.
Hitel van az autóján? Nem probléma!
Lejárt a műszaki? Ez sem probléma.
Sérült, törött, motorhibás járműveket is keresünk.
Shadow
Slider

Ajánlatkérés

Nincs más dolga, csak küldje el autója típusát, életkorát és mennyit szeretne kapni érte. Csatoljon képeket az autóról és hamarosan hívni fogjuk!