Készpénzes használtautó felvásárlás a legjobb áron

Elmegyünk Önhöz autójáért és a legjobb napi árat fizetjük érte, mert ez az igazi használt autó felvásárlás.

Autó eladás? Hívjon minket most, hogy a lehető leggyorsabban eladhassa autóját jó áron!

Autófelvásárlás: készpénzért, azonnal, a helyszínen!

Sürgősen eladná autóját, kisteherautóját, de nem szeretné elkótyavetyélni?

Önnél találkozunk! Kollegánk elutazik Önhöz, hogy a helyszínen mérhesse fel autóját. Pár perc, és már meg is kapta a legjobb ajánlatot érte. Ha Önnek is tetszik az ár, egymás kezébe csapunk és mi már fizetjük is készpénzben az ellenértéket. Majd azon nyomban aláírjuk az adás-vételi szerződést, és már visszük is eladott autóját, hogy ne legyen többet útban. Ennél jobban, gyorsabban ezt nem lehet elintézni. Nem kell várni napokat, heteket hosszas procedúrákra, mert mindent azonnal, a helyszínen elintézünk.

Szeretné az idejét arra pazarolni, hogy hirdetéseket rak fel és embereknek mutogatja járművét?

Mi történik, ha felrak egy hirdetést? Azonnal elkezd csöngeni a telefonja és nagyon sokszor kell ugyanarra a kérdésre válaszolnia. Majd hall egy árat, ami közelébe sincs annak, amit szeretne kapni. És ez így megy majd heteken át, miközben éjszakáit újabb és újabb hirdetések megírásával tölti, pénze meg a hirdetések kiemelésére megy el. Miért nem hív minket, hogy pár perc alatt elintézzük az autóeladási procedúrát?

Milyen kisteherautót, személyautót lehet könnyen eladni?

Az a jó hírünk, hogy márkától függetlenül bármilyen kisteherautót, személy gépkocsit el lehet adni gyorsan. Igen, lehet az Opel, Suzuki, Skoda, Ford, Renault, Citroen, Volkswagen, Mercedes, BMW, Saab, Seat, Hyundai, Kia, Audi, Porsche, Lada, Dacia, Volvo, Mini, Toyota, Crysler vagy bármilyen más autómárka.

Még az sem gond, ha lejárt a műszakija, vagy törött, mert akkor is megvesszük. Ne vesződjön a javításával, felújításával, hiszen többe fog kerülni, mint amennyivel többért el tudja majd adni. Mi nem hagyjuk cserben: még üzemképtelen autójáért is a lehető legtöbbet fizetünk.

Hitel van az autómon, az probléma?

Nekünk nem gond, mert hitellel terhelt használt autót, kisteherautót, céges flottát is megveszünk. Hívja kollegáinkat, akik kérdeznek pár dolgot az autó állapotáról. Ezt nem azért teszik, hogy eldöntsék megveszik e, hanem azért, hogy tudják mennyi készpénzt kell magukkal vinniük azért, hogy megvehessék Öntől.

Kíváncsi ajánlatunkra?

Küldjön nekünk üznetetet aKapcsolat oldalon keresztül. Így akár 24 órán belül készpénzért el tudja adni kocsiját. Ha inkább szóban érdekelné ajánlatunk, akkor híja a 06-20/485-5377-es számot.

Eladná autóját?

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni autójáért egy kis információra szükségünk van, ezt elmondhatja telefonba, vagy ajánlatkérő űrlapunk segítségével 2 perc alatt meg is adhatja. Csak a biztonság kedvéért: mi Elmegyünk Önhöz Budapesten is bárhova: Pesterzsébetre, Soroksárra, Csepelre, Angyalföldre, Újpestre, Kispestre, Ferencvárosba, Pestszentimrére, Pesthidegkútra, Mátyásföldre, Cinkotára, Békásmegyerre, Óbudára, Budára, Pestre vagy bármelyik fővárosi kerületbe.

Adja el nekünk autóját:

Mi a legjobb napi áron vesszük meg autóját.
Azonnal fizetünk, készpénzben.
Adás-vételi szerződést helyben aláírjuk.
Roncs, nem működő autókat is vásárolunk.
Az autó kora nem számít.
Minden márkával és típussal foglalkozunk.
Céges autókat is vásárolunk.
Keresünk kisteherautókat 3,5 t-ig.
Az Önnél vesszük át gépjárművét.
Hitel van az autóján? Nem probléma!
Lejárt a műszaki? Ez sem probléma.
Sérült, törött, motorhibás járműveket is keresünk.
Shadow
Slider

Ajánlatkérés

Nincs más dolga, csak küldje el autója típusát, életkorát és mennyit szeretne kapni érte. Csatoljon képeket az autóról és hamarosan hívni fogjuk!